top of page

Teuron-Kuuslammin kylätoimintayhdistys ry

IMG_2120_edited.jpg

Teuro-Kuuslammin kylätoimintayhdistys edistää toiminnallaan kylien elinvoimaisuutta ja asukkaiden yhteisöllisyyttä ja kaikenpuolista viihtyisyyttä.

 

Kylätoimintayhdistys omistaa mm. Teuron kylätalon, kylähallin ja kyläkahvion.

 

Kaikki kylillä asuvat ovat tervetulleita mukaan toimintaan ja osallistumaan kylätoimikunnan järjestämiin tapahtumiin ja tilaisuuksiin.

Talkootyö

Kylällä talkoohenkisyys on säilynyt ajan saatossa. Vuosina 1996-2002 korjasimme/ laajensimme kylätalomme. Kylätalon talkoisiin käytettiin yli 12 000 tuntia.

 

Talkootyönä valmistui myös kyliemme monitoimihalli. Hallihankkeen talkootunnit ylittivät reilusti 8500 tunnin. Hallihankkeen talkoita tehtiin noin kymmenen miehen aktiivisella porukalla. Talkoita pidettiin kahtena - kolmena päivänä viikossa, aamu kahdeksasta iltapäivä neljään. Talkooväelle järjestettiin kahvi- ja ruokatarjoilu, joista vastasivat kyliemme emännät. Hallihankkeeseen ei laskettu yhtään tuntityöläistä, vaan kaikki työ tehtiin talkootyönä.

Suunnittelu/ hankinta/ vastaava mestari: Mikko Pietilä
Sähkötöiden vastaavat: Tapio Silmälä
LVI-työt: Hannu Heikkari
Talkootyö vastaavat: Hannu Heikkari, Mikko Pietilä

Haluamme kiittää talkoolaisia, tavarantoimittajia sekä Lounaplussan, TE-keskuksen ja Tammelan kunnan virkamiehiä myötävaikuttamisesta hallin toteutukseen.

bottom of page